Skip to content

Maarjamäe FC Igiliikur – FCS 1:3(0:1)

7.06.2017

Et nüüd täielikult kustutada Kohila mängu mälestus, siis seekordne mäng Igiliikuri vastu seda loodetavasti ka teeb. Kuna olime neid hooajaeelsel turneel võitnud 5:4, siis lootsime loomulikult ka liigamängust võitu ning tagasi võidulainele saada peale kahte üsna kibedat kaotust.

Terve mäng oli nagu Pisuhänd – kord oli Soccernet peal ja Igiliikur all ja siis jälle Igiliikur peal ja Soccernet all. Esimese poolaja parim võimalus avanes kindlasti Igiliikuril, kui nende kapten umbes 25 meetri pealt karistuslöögist palli latti kõmmutas. Koduvõistkond omas esimese 15-20 minuti jooksul kindasti rohkem võimalusi, kuid väravaluku suutsime lahti murda meie – nurgalöögist pall kasti, sagimine, Arvi söödust jõuab pall kuidagi karistusalast 4-5 meetri kaugusel olevale Veikole, kes selle püüdmatult alla nurka toimetab – 1:0!. Sellest hetkest algas jällegi meie surve, mis kestis enamvähem kuni poolaja lõpuni – võimalus avanes Arvil, Evenil ja Andreil aga rohkem võrk I poolajal ei sahisenud.

II poolaeg tegime taktikalised korrektuurid ning meie väravalööja võttis koha sisse keskkaitses ja mängu sekkus Egon. Vangerdused kandsid vilja juba 8 minutit peale poolaja algust, kui Egon hakkis vastaste keskpoolikult palli ära, söötis värava poole tormavale Ekule, kes filigraanselt leidis läbisööduga Arvi ning meie aussie polnud võõras sellisele olukorrale ning tõstis 16 meetri pealt palli väravavahist kergelt üle – 2:0! Ei läinud kaua aega mööda, kui Eku ja Egoni kombona vastastelt palli võitsid ning järsku 3 vs 2 rünnakul vastaste kasti joonel olime. Even leidis kõige magusama koha kahe keskkaitsija vahel, kuhu joosta ning Siimu sööt oli sama magus – Even võttis omaks ja pani võrgu sahisema – 3:0!

Edasi järgnes jällegi klassikaline Pisuhänd, kuigi Soccernet oli netuke rohkem peal. Soov oli kindlasti enne nädalavahetust üks nullimäng teha, kuid kohtuniku kindel vile kombineeritud tugeva käeviibutusega penaltipunktile tahtis meie plaani sassi lüüa. Tair väravas nii ei arvanud ning Igiliikuri üsna pehme penalti suutis ta altnurgast kerge vaevaga lausa püüda ning seis püsis.

Kahjus löödi meie soov ikkagi lörri, kui 90+3.minutil jõudis selline pehme küünal meie kasti, mille vastane suutis omaks võtta ning vaadata, kus väravavaht asub ning teisele poole lüüa – 3:1. Vaidlema me kohtunikuga seekord ei hakanud kuna võit oli meie!

Väravad: Veiko Kampura, Arvi Lehtsalu, Even Laanemaa

Hoiatused: Alvin Kask

Koosseis: 12-Tair Lääne, 35-Alvin Kask, 4-Alvin Kuuskmäe (11-Egon Kurnim), 29-Kristjan Kutser, 7-Andrian Tšeremenin, 23-Andrei Titov (10-Raimo Nõu), 19-Veiko Kampura, 24-Siim Linamäe, 18-Egert Erm, 2-Arvi Lehtsalu, 21-Even Laanemaa

Kasutamata vahetusmängijad: 5-Martin Väster, 38-Imre Kukk, 32-Martti Kullang

Pealtvaatajad: 2

Teema → Hooaeg 2017, Liiga

Kommentaarid suletud.