Skip to content

Tallinna FC Transferwise – FCS 4:3(3:3)

25.05.2017

Liigahooaeg jätkus napi, kuid kindla kaotusega.

Läksime 12. minutil 1:0 juhtima, kui Valdaru viskas pika audi kasti, kus Even palli maha võttis, kahe kaitsja vahelt ennast mööda pööras ning väravavahile püüdmatult esimesse posti lõi. Järgnevad 12 minutit oli aga nagu halb unenägu, sest vastased suutsid meie võrku lausa 3 korral sahistada ning olime jäänud 1:3 kaotusseisu. Peale seda krahhi suutsime aga jällegi oma ründemängu üles saada ning pärast mitmeid lubavaid nurgalööke suutis Even ühe palli riputada otse Valdaru pea peale, kes selle 5 meetri pealt võrku saatis. Mõned minutid enne poolaja lõppu suutsime vastased jällegi üle mängida, kui Egert kavala palli pöördelt üle vastaste kaitseliini riputas ning Even selle ühe puutega vastaste väravavahi jalgevahelt võrku suunas. Viik. Teisel poolajal jätkus mäng mõlemapoolsete võimalustega, millest võitjana õnnestus väljuda koduvõistkonnal. Oma kes-teab mitmendast standard-olukorrast riputasid nad palli kasti, kust see värava ette suunati ja meetri pealt võrku vajutati. Valus kaotus palaval maikuu laupäeval.

Meie eest tegi debüüdi Kristjan Raudsepp.

Väravad: Even Laanemaa x2, Siim Valdaru

Hoiatused: Siim Linamäe

Koosseis: 12-Tair Lääne, 4-Alvin Kuuskmäe (35-Alvin Kask), 26-Rene Rannamägi, 29-Kristjan Kutser, 87-Harry Popov, 18-Egert Erm, 16-Pertti Laanemäe (2-Arvi Lehtsalu), 24-Siim Linamäe (9-Päärn Volk), 6-Siim Valdaru, 32-Remo Lääne (53-Kristjan Raudsepp), 21-Even Laanemaa

Kasutamata vahetusmängijad: 71-Martti Kullang, 38-Imre Kukk

Pealtvaatajaid: 50

Teema → Hooaeg 2017, Liiga

Kommentaarid suletud.