Skip to content

Tallinna FC Reaal – FCS 1:2(0:1)

24.04.2017

2017. a liigahooaja avamängus kohtusime vanal heal Kalevi staadioni kunstmuruväljakul vana hea Tallinna FC Reaaliga. Mõlemad võistkonnad olid kindlasti tahtmist täis ja jahtisid hooaja avamängust võitu. Teravamalt alustas FCS, kui Even kaks identset olukorda värava ees vastu väravavahti põrutas. Teisel pool väljakut tekitas meile probleeme Reaali vasakäär Juss Tamming, kelle kvaliteetseid tsenderdusi ründajad kahjuks väravaks ei suutnud realiseerida. Murrang tuli mängu 3 minutit enne avapoolaja lõppu, kui Even vasakult äärelt palli kasti riputas ning Arvi selle peaga edasi Ekule lükkas, kes tõmbas kaitseliini haneks ning palli Arvile tagasi söötis ning viimane palli lõpuks võrku toimetas. Saime väga vajaliku süsti enesekindlust enne pausile minekut.

Teine poolaeg oli võrdsete mäng ning kuna meile oli tuul ka vastu, siis pallid ei tahtnud kaitseliinist üldse minema lennata ning jäid õhku rippuma. Teise värava lõime Andriani eeltöö tulemusel, kes vasakult äärelt otsajooneni sööstis ning sealt palli tagasi kasti joonele tõi, kus ootas Andrei, kes nahkkera ühe puutega otse ristnurka virutas. Peale meie 2:0 väravat sai Reaali samuti oma mängumootori käima ning halvimast päästis meid väravas seisnud Tair ja Reaali kehv realiseerimine. Ühe nad aga suutsid siiski meile lüüa, kui pall Tairi külje alt väravaposti põrkas ning piki väravajoont veerema hakkanud pallini jõudis esimesena Reaali ründaja Kalle Roos, kes seisuks 1:2 tegi. Rohkemaks aga kumbki võistkond enam suuteline polnud ning võidupunktid jäid meile.

Väravad: Arvi Lehtsalu, Andrei Titov

Hoiatused: Even Laanemaa, Alvin Kuuskmäe

Koosseis: 1-Indrek Lepik (12-Tair Lääne), 10-Harry Popov, 6-Siim Valdaru, 29-Kristjan Kutser, 7-Andrian Tšeremenin (11-Egon Kurnim), 18-Egert Erm (4-Alvin Kuuskmäe), 87-Pertti Laanemäe, 24-Siim Linamäe (9-Päärn Volk), 23-Andrei Titov (71-Jaan Koit), 2-Arvi Lehtsalu, 21-Even Laanemaa

Kasutamata vahetusmängijad: 16-Raimo Nõu

Pealtvaatajad: 13

Teema → Hooaeg 2017, Liiga

Kommentaarid suletud.