Skip to content

FCS – FC Tallinna Wolves 8:0 (2:0)

28.03.2017

Pidasime hooaja esimese ametliku kohtumise, kui Väikeste karikavõistluste 1/64-finaalis võõrustasime Rahvaliiga võistkonda FC Tallinna Wolves. Oma peaaegu tugevaima koosseisuga suutsime tervet mängu ka domineerida, kuigi poolajaks olime numbriliselt vaid 2:0 ees. Kõigepealt murdis Even vasakult äärelt läbi ja leidis terava sööduga Arvi, kes 5 meetri pealt palli väravasse suunas. Mõned minutid hiljem leidis meie keskkaitsja Siim Valdaru hea läbisööduga Eveni, kes kaitseliini eest ära jooksis ning palli väravavahist mööda lõi ja eduseisu duubeldas. Teisest poolajast kulus vaid 3 minutit, kui Andrei leidis väga kõrge palliga kastis Eveni, kes palli peaga palli üle vastaste väravavahi suunas. Järgmise tabamuse eest hoolitsesid vastased ise, kui palli oma väravasse lõid ning seisuks 4:0 tegid. Järgmist väravat tuli ag oodata ligi 20 minutit, kui Even kastis vastaste väravavahi ja viimase kaitsja üle mängis ning palli tühja võrku lõi. Mängu viimasel 15. minutil suutis Even veel 3 korda palli võrku sahistada ning hooaja esimese ametlikus mängust kindla 8:0 võidu ja pääsme 1/32-finaali võtta.

Meie eest tegid debüüdi 3 mängijat – Siim Valdaru, Remo Lääne ja Harry Popov. Pikema pausi järel tervitasime koosseisu tagasi Siim Linamäed ja Alvin Kuuskmäed.

Väravad: Arvi Lehtsalu, Even Laanemaa 6x, omavärav

Hoiatused: –

Koosseis: 1-Indrek Lepik, 35-Alvin Kask, 26-Rene Rannamägi, 6-Siim Valdaru, 10-Harry Popov (7-Andrian Tšeremenin), 71-Jaan Koit (17-Remo Lääne), 29-Kristjan Kutser, 16-Siim Linamäe (4-Alvin Kuuskmäe), 23-Andrei Titov, 2-Arvi Lehtsalu, 21-Even Laanemaa

Kasutamata vahetusmängijad: 9-Päärn Volk, 12-Tair Lääne, 18-Egert Erm, 38-Imre Kukk

Pealtvaatajaid: 8

Teema → Hooaeg 2017, VKV

Kommentaarid suletud.