Skip to content

Tallinna FC Reaal – FCS 0:3(0:2)

28.09.2016

Naasime võidulainele, kui alistasime Evu väravate toel FC Reaali. Asusime mängu juhtima juba mängu algfaasis, kui pikk sööt leidis meie esiründaja, kes palli probleemideta võrku saatis. Mäng kulges võrdsete võimalustega kuni kohtunik võttis vastu väga kummalise otsuse määrata karistusalast väljas tehtud vea eest penalti FC Reaali kasuks. Seda aga ei suudetud ära kasutada, sest Indrek tõrjus 11 meetri karistuslöögi. Võimalusi skoori kasvatada oli meil pärast seda mitmeid, kuid lisa tuli alles mõned minutid enne pausi, kui Evu suutis realiseerida järjekordse püstsöödu. Teine poolaeg algas meie kerge survega, mis kandis poolaja keskel ka vilja, kui Oliveri ristsöödu realiseeris järjekordselt Evu. See oli ka tema 3. kübaratrikiks sel hooajal – kübaratrikkide kübaratrikk. Edasi oli võimalusi veel mõlema poole, kuid väravavahte kummalgi meeskonnal enam üle mängida ei õnnestunud.

Väravad: Even Laanemaa x3

Hoiatused: –

Koosseis: 1-Indrek Lepik, 35-Alvin Kask, 29-Kristjan Kutser, 11-Egon Kurnim, 10-Raimo Nõu, 97-Oliver Kask (9-Päärn Volk), 2-Arvi Lehtsalu, 19-Veiko Kampura, 23-Andrei Titov (13-Tair Lääne), 71-Jaan Koit, 21-Even Laanemaa

Kasutamata vahetusmängijad: 32-Tõnis Lõhmus, 38-Imre Kukk

Pealtvaatajaid: 9

Teema → Hooaeg 2016, Liiga

Kommentaarid suletud.