Skip to content

Tallinna FC Twister – FCS 2:8(2:5)

30.08.2016

Silmad ei peta, sest just sellise skooriga andsime keerutajatele, kes enne mängu praalisid sellega, kes meie staarründaja puruks lööb, kere peale. Skoori avasime juba paariminutise mängu järel, kui Arvi realiseeris Oliveri tsenderduse. Twister küll viigistas peatselt, kuid ei läinud kaua aega mööda, kui olime taas eduseisus – Even realiseeris väravaks vastase nõrga tagasisöödu. Kolmandat väravat ei pidanud kaua ootama, sest Andreisaatis rikošeti abiga palli võrlku. Jätkasime mängu domineerimist ning oma teise tabamuse said enne poolajapausi kirja Arvi ja Even. Kahjuks jõudsid sihile ka vastased, mis andis neile veidi lootus uskumatuks come-backiks. Seda aga ei juhtunud, sest teise poolaja algul surusime nende vastuhaku kiirelt maha, kui Even vormistas oma hooaja teise kübaratriki, millele lisas hiljem veel neljandagi värava. Meie viimase lõi penaltipunktilt Oliver pärast seda, kui neljaväravalööja kastis maha tõmmati.

Väravad: Arvi Lehtsalu x2, Even Laanemaa x4, Andrei Titov, Oliver Kask

Hoiatused: –

Koosseis: 12-Tair Lääne, 71-Jaan Koit, 26-Rene Rannamägi, 29-Kristjan Kutser, 10-Raimo Nõu, 97-Oliver Kask, 32-Tõnis Lõhmus (9-Päärn Volk), 2-Arvi Lehtsalu, 23-Andrei Titov, 18-Egert Erm, 21-Even Laanemaa

Kasutamata vahetusmängijad: –

Pealtvaatajaid: 10

Teema → Hooaeg 2016, Liiga

Kommentaarid suletud.