Skip to content

Türi Ganvix JK II – FCS 1:2(0:0)

17.08.2016

Hooaja esimesest tõelisest võõrsilmängust Türil tõotas tulla raske mäng, sest kirja olime saanud vaid 11 nime. Mäng algas aga veelgi keerulisemalt, sest Tair oli esialgu sõitnud meie kodustaadionile. Kuigi mängu algust õnnestus veidi edasi lükata, siis esimesed pool tundi mängisime ikkagi vähemuses. Seda ülekaalu üritas kodumeeskond ka ära kasutada ning meid suruti sügavale oma karistusala lähistele, kust vaid harvade rünnakuüritustega välja tõusime. Meie kaitseliini suurepärase töö tulemusel rauges lõpuks veidigi ka vastaste ründeind ning ka meile hakkasid tekkima esimesed võimalused, milles parim langes Evule, kelle löögi suutis Türi väravavaht nurgalöögiks tõrjuda. Lõpuks saabus ka Tair ning mängupilt võrdsustus veelgi ning parema õnne korral oleksime võinud poolajale ka eduseisus minna. Teisel poolajal nõelasime pidevalt kontrarünnakutega ning kui mängitud oli umbes 60 minutit, leidis Alvini püstsööt üles Evu, kes tekkinud üks-üks olukorra meisterlikult ära kasutas ning palli üle väravavahi võrku saatis. Ja vaid mõned minutid hiljem leidis Alvin taaskord Eveni, kes seekord aga palli karistusala joonele söötis, kust Päärn selle ühe puutega värava tagumisse nurka saatis. Meil oli veel mitmeid võimalusi, et eduseisu kasvatada, kuid mängu lõpp kiskus taas närvilisemaks, sest vastastel õnnestus rikošeti abiga üks pall ka meie võrku saata. Siiski hoidsime eduseisu lõpuni ning tasuks 3 punkti ja magus revanš kevadringis saadud kaotuse eest.

Väravad: Even Laanemaa, Päärn Volk

Hoiatused: –

Koosseis: 12-Tair Lääne, 35-Alvin Kask, 38-Imre Kukk, 29-Kristjan Kutser, 10-Raimo Nõu, 32-Tõnis Lõhmus, 11-Egon Kurnim, 71-Jaan Koit, 15-Reiko Melesk, 9-Päärn Volk, 21-Even Laanemaa

Kasutamata vahetusmängijad: –

Pealtvaatajaid: 24

Teema → Hooaeg 2016, Liiga

Kommentaarid suletud.