Skip to content

FCS – FC Kuressaare 1:5(1:2)

24.07.2016

Suvise liigapuhkuse katkestas karikamäng Esiliiga B taseme kindla liidri vastu, kui Wismari staadionil võõrustasime FC Kuressaaret. Ja kui veerandtunnise mängu järel oli seis 0:2, siis tundus, et tugevam võtab väga lihtsalt oma. Nii aga ei läinud, ning järgmise poole tunni jooksul suutsime saarlaste väravat korduvalt ohustada. Seitse minutit enne poolajavilet kandis see töö ka vilja, kui Even survestas vastase kaitsjaid nii palju, et üks neist palli oma väravasse suunas. Poolaeg 1:2 neile.

Teine poolaeg algas meile samuti positiivselt ning esimese veerandtunni jooksul võitsime keskväljal enamus kahevõitlusi ning suutsime kiirelt vasturünnakutele liikuda. Parimad võimalused langesid Evule, kes palli värava tagumisest postist napilt mööda lõi ning Päärnile, kelle pealöögi vastaste väravavaht lati alt välja tõi. Lõpuks said aga saarlased uuesti mängu sisse ning lisasid veel ühe värava. Mõned minutid pärast seda korjas Tõnis üles 2 kiiret hoiatuskaarti ning eemaldati mängust. Teise hoiatuse eest määrati ka penalti ning 1:4 seisul ja ühemehelises vähemuses oli vaid imele loota. Seda aga ei sündinud ning paar minutit enne lõppu vormistasid külalised ka lõppseisu 1:5.

Väravad: omavärav

Hoiatused: Veiko Kampura, Tõnis Lõhmus x2

Eemaldamised: Tõnis Lõhmus

Koosseis: 12-Tair Lääne, 35-Alvin Kask, 32-Tõnis Lõhmus, 29-Kristjan Kutser, 10-Raimo Nõu, 9-Päärn Volk (15-Reiko Melesk), 11-Egon Kurnim, 19-Veiko Kampura, 36-Andrei Mišuris, 18-Egert Erm, 21-Even Laanemaa

Kasutamata vahetusmängijad: 38-Imre Kukk

Pealtvaatajaid: 19

Teema → Hooaeg 2016, SK

Kommentaarid suletud.