Skip to content

FCS – FC Jõgeva Wolves II 8:1(2:1)

6.06.2016

Karikavõistlused algasid suhteliselt kergelt tulnud võiduga rahvaliigas mängiva FC Jõgeva Wolves II vastu. Mängu kontrollisime alates avavilest ning lõime mitmeid ohtlikke olukordi. Siiski löödi esimene värav meie võrku, kui vastsed pika palli esimest korda meie kasti saatsid ning kaitseliini peataoleku ära kasutasid. Aga vaid 5 minutit hiljem olime juba ise eduseisus, kui Oliver ja Arvi täpsed olid ning poolaja lõpuni ei avanenud vastastel enam ühtegi šanssi. Teise poolaja alaguses valdasid vastased ka veidi rohkem palli, kuid Arvi teine värav võttis neil tuhina maha. Vastupanu sai täielikult murtud, kui täpsed olid Oliver, Even, kes lõi kaks, ja Tõnis. Punkti pani aga Arvi, kes lõppskooriks oma kolmanda värava lõi ning esimest korda kübaratrikiga hakkama sai.

Väravad: Oliver Kask x2, Arvi Lehtsalu x3, Even Laanemaa x2, Tõnis Lõhmus

Hoiatused: Tõnis Lõhmus

Koosseis: 12-Tair Lääne, 2-Arvi Lehtsalu, 29-Kristjan Kutser, 32-Tõnis Lõhmus, 7-Andrian Tšeremenin, 36-Andrei Mišuris (15-Reiko Melesk), 18-Egert Erm, 6-Heins Vallimägi, 97-Oliver Kask, 10-Raimo Nõu (21-Even Laanemaa), 9-Päärn Volk (77-Dmitri Vinokurov)

Kasutamata vahetusmängijad: 26-Rene Rannamägi

Pealtvaatajaid: 17

Teema → Hooaeg 2016, SK

Kommentaarid suletud.