Skip to content

FCS – Tallinna FC TransferWise 4:1(2:0)

16.05.2016

Liigajalgpalli debütantide vastu meil erilisi probleeme ei tekkinud ning võtsime kindla võidu. Alustasime kohe alguses ründavalt ning pärast veerandtunnist mängu oli seis 2:0. Mõlemal korral oli täpne Even. Eduseisust kontrollisime kindlalt mängu, kuigi ka vastsed nõelasid paaril korral kontrarünnakutega, millest ohtlikeim viis karistuslöögini, mille nad latti lõid. Teise poolaja alguses tegime aga mängu ise huvitavamaks, kui vastaste nõrga tsenderduse mingil põhjusel oma väravasse puterdasime. Õnneks suutsime aga kiirelt kaheväravalise edu taastada, kui Eku täpse pealöögiga oma selle hooaja väravaarve avas. Enne veel, kui me oma viimase värava lõime, kolistasime kaks korda ka värava raame – autoriteks Oliver ja Dima. Ning mängu üleajal saabus hetk, mida Evu oli juba mitu mängu oodanud – hooaja esimene kübaratrikk. Ühtlasi oli see tema hooaja kümnes tabamus, mis kindlustas ka liidripositsiooni väravaküttide edetabelis.

Kiitus ka Rogerile, kes põhiväravavahtide puudumisel postide vahele asus ning seal ka hästi hakkama sai.

Väravad: Even Laanemaa x3, Egert Erm

Hoiatused: Kristjan Kutser, Alvin Kask, Rene Rannamägi

Koosseis: 69-Roger Pärss, 35-Alvin Kask (36-Andrei Mišuris), 26-Rene Rannamägi, 29-Kristjan Kutser, 11-Egon Kurnim (7-Andrian Tšeremenin), 97-Oliver Kask, 6-Heins Vallimägi (15-Reiko Melesk), 19-Veiko Kampura, 23-Andrei Titov (77-Dmitry Vinokurov), 18-Egert Erm (9-Päärn Volk), 21-Even Laanemaa

Kasutamata vahetusmängijad: 1-Indrek Lepik

Pealtvaatajaid: 20

Teema → Hooaeg 2016, Liiga

Kommentaarid suletud.