Skip to content

FCS – Rapla JK Atli 1:2(0:2)

9.10.2015

Liigahooaja eelviimane mäng lõppes 1:2 kaotusega Rapla JK Atli vastu. Taaskord panustasime kaitsemängule ning ootasime oma võimalust vasturünnakutest. Seekord see edu ei toonud ning jäime poolajaks kaheväravalisse kaotusseisu. Teisel mänguperioodil üritasime ka ise rohkem ründeinitsiatiivi näidata, mis kandis vilja küll alles mängu lõpuminutitel, kui Raido kauglöögiga meie värava lõi.

Vaatamata kaotusele tõusime aga liigatabelis ühe koha võrra, kui valemängurid SK Kasakatest ei ilmunud teistkordselt kohale oma mängule ning langesid sellega liigatabeli põhja. Ning kuna Olympicu ees on meil piisav edu, siis pärast liigahooaja lõppu on ees ootamas veel 2 üleminekumängu IV liiga põhjatsooni kolmanda koha meeskonna vastu.

Väravad: Raido Karjane

Hoiatused: –

Koosseis: 12-Tair Lääne, 11-Egon Kurnim, 38-Imre Kukk, 44-Raido Karjane, 7-Andrian Tšeremenin, 10-Raimo Nõu, 34-Kristjan Kaskla, 29-Kristjan Kutser(2-Arvi Lehtsalu), 9-Päärn Volk, 23-Andrei Titov, 25-Lauri Kipper

Kasutamata vahetusmängijad: –

Pealtvaatajaid: 11

Teema → Hooaeg 2015, Liiga

Kommentaarid suletud.