Skip to content

FCS – Tallinna FC Olympic Olybet 2:1(1:0)

2.10.2015

Üle pika aja lahkusime väljakult taas võitjatena, kui tabeli tagaotsaduellis alistasime FC Olympic Olybeti 2:1. Võit jättis alles ka võimaluse pääseda automaatsest väljalangesmitsoonist.

Alustasime mängu keskendudes oma värava kaitsmisele ning vastase värava ohustamisel panustades kontrarünnakutele. Üksiku ründajane tegutsenud Kipper aga ei pidanud oma võimalust kaua ootama – Eku andis oivalise läbisöödu ning meie ründetuus ei eksinud. PoolajKa edaspidi suutsime hurraga rünnakule tormamisest hoiduda ning poolajani üheväravalist edu hoida. Teisele poolajale läksime vastu sama hoiakuga ning taas tuli tasu kiiresti – Kipper lahendas külmavereliselt Eku järjekordse läbisöödu. Kaitsemäng töötas ning seis püsis muutumatu viimaste minutiteni kuni lõpuks suutsid vastased kauglöögist vahet vähendada. Jalga me aga väristama ei hakanud ning hoidsime seda seisu võiduka lõpuni.

Väravad: Lauri Kipper x2

Hoiatused: Kristjan Kaskla, Siim Linamäe, Egon Kurnim

Koosseis: 12-Tair Lääne, 11-Egon Kurnim, 2-Arvi Lehtsalu, 44-Raido Karjane, 29-Kristjan Kutser, 34-Kristjan Kaskla, 18-Egert Erm, 38-Imre Kukk, 23-Andrei Titov(24-Siim Linamäe), 9-Päärn Volk(10-Raimo Nõu), 25-Lauri Kipper(4-Tõnis Nurk)

Kasutamata vahetusmängijad: –

Pealtvaatajaid 10

Teema → Hooaeg 2015, Liiga

Kommentaarid suletud.