Skip to content

Vastseliina FC Tannem – FCS 5:0(3:0)

9.09.2015

Sel hooajal jäi meie laeks karikavõistlustel 1/16-finaal, mis on ka meie parima tulemuse kordamine, kui Eestimaa kagunurgas tuli vastu võtta 0:5 kaotus Vastseliina FC Tannemi käest. Kuigi ka aastal 2011 jõudsime samasse faasi, siis tookord sai karikavõistlustel mängitud vaid 2 mängu ning seetõttu on selle hooaja saavutus ilusamgi, sest kokku sai peetud 3 kohtumist. Mängust endast midagi väga märkimisväärset kirjutada pole, sest tulemus ütleb kõik. Mõned poolvõimalused meile siiski avanesid, kuid kodumeeskond kasutas oma eelise veidi ebatasase muruväljaku näol kenasti ära ning realiseeris selle veenvaks lõppskooriks.

Väravad: –

Hoiatused: Tõnis Lõhmus

Koosseis: 12-Tair Lääne, 29-Kristjan Kutser, 38-Imre Kukk(10-Raimo Nõu), 2-Arvi Lehtsalu, 7-Andrian Tšeremenin, 97-Oliver Kask, 99-Sven Aarma, 9-Päärn Volk, 18-Egert Erm, 34-Kristjan Kaskla, 32-Tõnis Lõhmus

Kasutamata vahetusmängijad: –

Pealtvaatajaid: 51

Teema → Hooaeg 2015, SK

Kommentaarid suletud.