Skip to content

Tallinna KSK FC Štrommi – FCS 4:3(3:0)

5.09.2015

Neljapäeval sai peetud järjekordne liigakohtumine, mis pärast kohutavat algust oli peaaegu positiivset lõpptulemust saamas. Jäime juba teisel minutil kaotusseisu ning pooletunnise mängu järel oli skoor 0:3. See aga ei heidutanud ning poolajapausilt tulles lõi Tõnis kiirelt 1 värava tagasi ja kuigi aitasime vastaseid omaväravaga, siis pool tundi enne mängu lõppu oli 3:4. Kübaratrikk Tõnisele ning mäng meie kontrolli all. Kahjuks ei õnnestunud meil aga enam väravavõrku pingutada ning tuli vastu võtta napp kaotus.

Väravad: Tõnis Lõhmus x3

Hoiatused: Egon Kurnim

Koosseis: 12-Tair Lääne, 7-Andrian Tšeremenin(10-Raimo Nõu), 2-Arvi Lehtsalu, 29-Kristjan Kutser, 11-Egon Kurnim, 18-Egert Erm, 22-Silver Leetma(23-Andrei Titov), 97-Oliver Kask, 34-Kristjan Kaskla, 99-Sven Aarma, 32-Tõnis Lõhmus

Kasutamata vahetusmängijad: –

PEaltvaatjaid: 45

Teema → Hooaeg 2015, Liiga

Kommentaarid suletud.