Skip to content

FCS – SK Eestimaa Kasakad 3:3(1:2)

5.05.2015

Neljandast mängudevoorust kirjutasime tabelisse viigipunkti, kui 2-väravalisest kaotusseisust viimase veerandtunniga välja võitlesime.

Kohtumine algas hoogsalt ning juba esimese 10 minutiga tekitasime mitu ohtlikku väravamomenti, millest parim päädis Egerti postilöögiga. Vaatamata heale algusele jäime kaotusseisu, millest suutsime aga kohe ka välja tulla kui kena kombinatsiooni tulemusel Kuits palli väravasse lükkas. Siiski läksime poolajal kaotusseisus, kui mõned minutid enne pausi vastased meie passiivsuse ära karistasid. Teise mänguperioodi algul anti vastaste kasuks ka vabalöök kaheldava väärtusega tagasisöödu eest, mis reeglitevastaselt ka realiseeriti. Tagasilöökidele vaatamata suutsime ennast kokku võtta ning Veiko suurepärase ülepuusalöögi ja Silver kastiinstikti tulemusel olime 10 minutit enne lõppu taas viigiseisul. Ja kuna kummagi meeskonna üritused võiduväravani jõuda enam ei õnnestunud, siis läksid punktid jagamisele.

Väravad: Kristjan Kaskla, Veiko Kampura, Silver Leetma

Hoiatused: Arvi Lehtsalu

Koosseis: 29-Kristjan Kutser, 27-Jarmo Nigols, 2-Arvi Lehtsalu, 44-Raido Karjane, 11-Egon Kurnim(35-Alvin Kask), 23-Andrei Titov(7-Andrian Tšeremenin), 32-Tõnis Lõhmus(88-Ahto Naris), 18-Egert Erm, 19-Veiko Kampura, 22-Silver Leetma(38-Imre Kukk), 34-Kristjan Kaskla(9-Päärn Volk)

Kasutamata vahetusmängijad: 10-Raimo Nõu

Pealtvaatajaid: 15

Teema → Hooaeg 2015, Liiga

Kommentaarid suletud.