Skip to content

Nõmme Kalju FC III – FCS 1:5(1:3)

27.04.2015

III liigas on nüüd ka võiduarve avatud, kui tulemusega 5:1 purustasime Nõmme Kalju FC kolmanda esinduse!

Asusime Silveri lähilöögist veerandtunnise mängu juhtima ning peagi suurendasime Jarmo pealöögist eduseisu. Kalju lõi küll ühe tagasi, kuid Silver taastas enne poolajavilet meie kaheväravalise eduseisu. Teise poolaja keskel suurendas Arvi nurgalöögijärgse pealöögiga eduseisu veelgi ning lõppskoori viimistles kavala audiolukorra järel Ahto, kes keerutas palli otsajoone juurest üle väravavahi.

Väravad: Silver Leetma x2, Jarmo Nigols, Arvi Lehtsalu, Ahto Naris

Hoiatused: Egon Kurnim

Koosseis: 12-Tair Lääne, 7-Andrian Tšeremenin, 2-Arvi Lehtsalu, 29-Kristjan Kutser, 9-Päärn Volk, 27-Jarmo Nigols, 23-Andrei Titov(11-Raimo Nõu), 18-Egert Erm, 11-Egon Kurnim, 22-Silver Leetma, 34-Kristjan Kaskla(88-Ahto Naris)

Kasutamata vahetusmängijad: –

Pealtvaatajaid: 16

Teema → Hooaeg 2015, Liiga

Kommentaarid suletud.