Skip to content

FCS – JK Tallinna Kalev III 2:4(1:2)

24.04.2015

Hooaja teisest mängust punktilisa ei tulnud, kui pidime tunnistama JK Tallinna Kalev III 4:2 paremust. Vastased asusid mängu kiirelt juhtima, kuid suutsime Jarmo väravast viigistada. Poolajale läksime aga siiski kaotusseisul, kuid Egert viigistas teise poolaja keskel taas seisu. Rõõmu aga kauaks polnud, sest vaid paar minutit hiljem asusid kalevlased taas juhtima ning lõppseis vormistati üleajal.

Väravad: Jarmo Nigols, Egert Erm

Hoiatused: Tõnis Lõhmus, Arvi Lehtsalu, Egert Erm

Koosseis: 12-Tair Lääne, 11-Egon Kurnim(7-Andrian Tšeremenin), 32-Tõnis Lõhmus, 29-Kristjan Kutser, 2-Arvi Lehtsalu, 38-Imre Kukk(88-Ahto Naris), 27-Jarmo Nigols, 18-Egert Erm, 19-Veiko Kampura, 23-Andrei Titov, 24-Siim Linamäe

Kasutamata vahetusmängijad: –

Pealtvaatajaid: 14

Teema → Hooaeg 2015, Liiga

Kommentaarid suletud.