Skip to content

FCS – Tallinna JK Jalgpallihaigla 1:1(1:0)

29.09.2014

Eilse 1:1 viigiga kindlustasime teise koha IV liiga põhipiirkonnas, kuid kahjuks võttis see ka võimaluse püüda liigavõitu.

Mäng alustasime ründavalt ning suutsime mitmel korral ohtlikult löögile, millest üks Silveri jalast ka tee võrku leidis. Pärast seda muutus meie mäng nüriks ning kuni poolajavileni tegelesime Jalgpallihaigla rünnakute tõrjumisega. Lisaks kesisele mängule kaotasime poolaja keskel põlvevigastuse tagajärjel ka Martini. Teine poolaeg jätkus sealt, kus esimene pooleli jäi ning umbes 10 minutit enne mängu lõppu kandis vastaste surve lõpuks vilja ning viigivärava lüüa. Vastased üritasid veel ka võidu peale minna, sest oleks säilitanud neile lootuse teisele kohale konkureerida, kuid suutsime siiski seisu hoida ning mängu meile sobiva viigiga lõpetada.

Väravad: Silver Leetma

Hoiatused: Jarmo Nigols, Tõnis Lõhmus

Koosseis: 17-Margus Tagasaar, 32-Tõnis Lõhmus, 19-Veiko Kampura, 44-Raido Karjane, 27-Jarmo Nigols, 18-Egert Erm, 8-Martin Laanus(11-Egon Kurnim), 99-Sven Aarma, 6-Heins Vallimägi(88-Ahto Naris), 22-Silver Leetma(35-Alvin Kask), 34-Kristjan Kaskla(9-Päärn Volk)

Kasutamta vahetusmängijad: 29-Rainer Tokko

Pealtvaatajaid: 15

Teema → Hooaeg 2014, Liiga

Kommentaarid suletud.