Skip to content

Tallinna FC Eston Villa – FCS 1:2(1:1)

18.09.2014

Eile hilisõhtul alistasime FC Eston Villa ka kolmandas omavahelises liigamängus tulemusega 2:1. Alustasime mängu väga hästi, kuid ei suutnud mängulist ülekaalu väravaks vormistada ning pidime poolaja keskel hoopis ise palli oma võrgust välja võtma. Meid see aga verest välja ei löönud ning poolaja lõpuminuteil suutsime viigistada, kui nurgalöögist tulnud palli lõi volliga värava tagumisse nurka Veiko. Teine poolaeg kulges samuti meie kontrolli all ning seekord suutsime oma paremuse ka maksma panna, kui Sven karistusala joonelt palli võrku saatis. Kaotusseisu jäänuna ilmutasid ka vastased üha enam initsiatiivi, kuid meie kaitseliini ja väravavahi koostöös hoidsime seisu võiduka lõpuni. Kolm võitu kolmest mängust koondtulemusega 7:2. Pole paha!

Väravad: Veiko Kampura, Sven Aarma

Hoiatused: –

Koosseis: 17-Margus Tagasaar, 35-Alvin Kask(11-Egon Kurnim), 38-Imre Kukk, 19-Veiko Kampura, 27-Jarmo Nigols, 18-Egert Erm(88-Ahto Naris), 99-Sven Aarma, 8-Martin Laanus, 6-Heins Vallimägi(21-Indrek Juhanson), 22-Silver Leetma(9-Päärn Volk), 69-Roger Pärss(34-Kristjan Kaskla)

Kasutamata vahetusmängijad: 29-Rainer Tokko

Pealtvaatajaid: 12

Teema → Hooaeg 2014, Liiga

Kommentaarid suletud.