Skip to content

FCS – Pirita JK Reliikvia 2:1(1:0)

13.08.2014

Pühapäeva õhtul alistasime üheväravalise paremusega liiga hetkeliidri tulemusega 2:1! Mäng Pirita JK Reliikvia vastu algas väga edukalt, kui juba kolmandal minutil viis Kuits meid juhtima. Hoolimata mitmest heast väravavõimalusest ei suutnud me aga esimese 45. minutiga rohkem väravaid lüüa. See lohakus karistati vastaste poolt aga teise poolaja keskel ära, kui nad penaltist seisu viigistasid. Mõni minut hiljem avanes aga meil endil võimalus penaltipunktilt peale lüüa, kuid Silver ei suutnud antud võimalust realiseerida. Siiski jäi viimane sõna meile, kui vaid paar minutit enne kohtumise lõppu Lauri meie võiduvärava lõi.

Väravad: Kristjan Kaskla, Lauri Kipper

Hoiatused: Alvin Kask

Koosseis: 17-Margus Tagasaar, 35-Alvin Kask(4-Tõnis Nurk), 32-Tõnis Lõhmus, 38-Imre Kukk, 27-Jarmo Nigols, 6-Heins Vallimägi(15-Kenneth Karjane), 99-Sven Aarma, 8-Martin Laanus, 18-Egert Erm, 22-Silver Leetma(88-Ahto Naris), 34-Kristjan Kaskla(25-Lauri Kipper)

Kasutamata vahetusmängijad: 9-Rainer Tokko

Pealtvaatajaid: 17

Teema → Hooaeg 2014, Liiga

Kommentaarid suletud.