Skip to content

FCS – Tallinna FC Twister 1:2(0:1)

26.05.2014

Eile õhtul toimunud liiga 6. vooru mängus tuli vastu võtta teine järjestikune kaotus. Taaskord jäime alates avavilest surve alla, mis ka kiirelt ära kasutati. Siiski suutsime tänu Taku suurepärasele tõrjetööle minna poolajapausile vaid üheväravalises kaotusseisus. Vaheajal peale loetud sõnadest aga kasu polnud ning peagi olime juba kahe väravaga maas. Suutsime Martini realiseeritud penaltist ühe värava kiirelt tagasi lüüa ning mängu lõpus vastase väravale tugevat survet avaldada, kuid viigipunkti meil kätte saada kahjuks ei õnnestunud.

Väravad: Martin Laanus

Hoiatused: Jarmo Nigols, Egon Kurnim, Ken Karjane

Koosseis: 17-Margus Tagasaar, 3-Ken Karjane, 29-Kristjan Kutser, 7-Andrian Tšeremenin(4-Tõnis Nurk), 11-Egon Kurnim(35-Alvin Kask), 9-Päärn Volk(69-Roger Pärss), 8-Martin Laanus, 24-Siim Linamäe, 21-Indrek Juhanson, 88-Ahto Naris(6-Heins Vallimägi(34-Kristjan Kaskla)), 27-Jarmo Nigols

Kasutamata vahetusmängijad: –

Pealtvaatajaid: 12

Teema → Hooaeg 2014, Liiga

Kommentaarid suletud.