Skip to content

FCS – Põlva FC Lootos 0:0(0:0), lisaajal 2:1(0:1)

5.05.2014

Pärast 0:0 tulemusega lõppenud normaalaega võtsime lisaajal suurepärase 2:1 võidu!

Mängu dikteeris ootuspäraselt külalismeeskond, kuid kiirete kontrarünnakutega hoidsime nende kaitseliini pidevalt surve all. Kuigi väga palju kindlaid väravavõimalusi kummalgi meeskonnal polnud, siis avanes vastastel esimese poolaja lõpuminuteil ideaalne võimalus skoor avada, kuid Taku hiilgas kauni penaltitõrjega. Teine poolaeg kulges sarnaselt, kuid mängu edenedes meie tuhin vaibus koos kasvava väsimusega ning üha enam tuli tegutseda pigem oma värava kaitsmisega, millega me aga siiski edukalt hakkama saime. Kuna normaalajal olid kõik vahetuseda juba tehtud, siis lisaaja 30 minutit olime sunnitud mängima vähemuses, sest vahetult enne 90 minuti täitumist langes Sven põlvetraumaga välja. Lisaaeg kulges vastaste üha tugevneva surve all ning enne lisaperioodi poolaega nad oma juhtvärava ka lõpuks ära lõid ning meile jäi vaid 15 minutit, et mäng päästa. Kuid me saime vaatamata kõigele sellega hakkama, kui kõigepealt viigistas Martin imelise kauglöögiga mänguseisu ning vaid paar minutit enne kohtumise lõppu mängis Lauri geniaalselt üle vastaste kaitseliini ja palli väravavahile püüdmatult võrku saatis. Võimas!

Väravad: Martin Laanus, Lauri Kipper

Hoiatused: Ahto Naris, Martin Laanus, Tõnis Lõhmus

Koosseis: 17-Margus Tagasaar, 3-Ken Karjane, 32-Tõnis Lõhmus, 13-Rauno Pappo(34-Kristjan Kaskla), 88-Ahto Naris(11-Egon Kurnim), 18-Egert Erm, 8-Martin Laanus, 99-Sven Aarma, 29-Kristjan Kutser(7-Andrian Tšeremenin), 9-Päärn Volk, 25-Lauri Kipper

Kasutamata vahetusmängijad: 6-Heins Vallimägi, 35-Alvin Kask

Pealtvaatajaid: 21

Teema → Hooaeg 2014, VKV

Kommentaarid suletud.