Skip to content

Tallinna JK Jalgpallihaigla – FCS 3:1(2:0)

2.05.2014

Hooaja esimene võõrsilmäng lõppes sisutu mängu järel kaotusega. Jäime juba avavilest surve alla ning kui Taku arvestas ühe tsenderduse lendu valesti ning selle enda selja taha laskis, langesid me peab veelgi. Õnneks suutsid vastased esimese poolajal jooksul veel vaid 1 värava lüüa. Teisel poolajal meie mäng küll veidi paranes, kuid siiski pidime kõigepealt ise palli oma väravast noppima. Lõpuks leidsime Lauri jala läbi ka meie veidi lohutust, kuid enamat me ei suutnud. Nukker seis sai aga veelgi kurvemad toonid, kui vastaste ‘kapten’ otsustas omaalgatuslikult amputeerimist proovida ning Jarmole kümnekorgilise putsatallaga hüppeliigesse rajus. Õnneks jäid kondid terveks, kuid pikem mängupaus on siiski ootamas. Hüppeliigese traumaga lahkus platsilt juba avapoolajal ka Indrek.

Värav: Lauri Kipper

Hoiatused: –

Koosseis: 17-Margus Tagasaar, 7-Andrian Tšeremenin, 32-Tõnis Lõhmus, 99-Sven Aarma, 4-Tõnis Nurk(88-Ahto Naris), 11-Egon Kurnim(15-Kenneth Karjane), 18-Egert Erm(34-Kristjan Kaskla), 8-Martin Laanus, 19-Veiko Kampura, 10-Raimo Nõu(27-Jarmo Nigols), 21-Indrek Juhanson(25-Lauri Kipper)

Kasutamata vahetusmängijad: 29-Kristjan Kutser, 35-Alvin Kask

Pealtvaatajaid: 28

Teema → Hooaeg 2014, Liiga

Kommentaarid suletud.