Skip to content

FCS – Tallinna JK Piraaja II 4:0(1:0)

22.04.2014

Hooaja teises mängus võõrustasime JK Piraaja duubelmeeskonda ning saavutasime taaskord kindla võidu skooriga 4:0. Kui mängu tempot dikteerisime ja palli valdasime pigem meie, siis Piraaja panustas kiiretele vasturünnakutele. Esimese värav sündis pooletunnise mängu järel, kui Roger realiseeris karistusalasse murdnud Keni söödu. Värav vabastas meid pingetest, kuid vaatamata headele võimalistele me avapoolajal enam väravaid ei löönud. Teisel kolmveerandtunnil jätkus sarnane mäng esimesega ning väravani jõudsime alles poolaja keskel, kui Kenneth karistusalas põrganud palli otsustavalt ristnurka lõi. Kaks ei jäänud kolmandata ning pärast Rogeri võitlust vastaste kaitseliiniga realilseeris Jarmo kandikul etteantud võimaluse. Lõppseisu vormistas Roger, kes suunas väravasse Ahto söödu.

Väravad: Roger Pärss x2, Kenneth Karjane, Jarmo Nigols

Hoiatused: Martin Laanus, Tõnis Lõhmus

Koosseis: 17-Margus Tagasaar, 3-Ken Karjane, 32-Tõnis Lõhmus, 99-Sven Aarma, 7-Andrian Tšeremenin(88-Ahto Naris), 21-Indrek Juhanson(29-Kristjan Kutser), 8-Martin Laanus, 27-Jarmo Nigols, 18-Egert Erm(13-Rauno Pappo), 22-Silver Leetma(69-Roger Pärss), 9-Päärn Volk(15-Kenneth Karjane)

Kasutamata vahetusmängijad: 11-Egon Kurnim, 35-Alvin Kask

Pealtvaatajaid: 35

Teema → Hooaeg 2014, Liiga

Kommentaarid suletud.