Skip to content

FCS – Tartu JK Tammeka II 0:4(0:0)

7.06.2013

Andsime oma senise hooaja parima mänguga esiliiga keskmikule kõva lahingu, ent pääs karika järgmisesse ringi jäi saavutamata. Viimast ilmselt ei oodanud ka kõige optimistlikumad meist, kuigi esimesel poolaja hoidsime noored trennipoisid kõva kaitsetööga nulli peal ning vaatamata nende ülekaalukale pallivaldamisele jõudsime ka ise mõnel korral ohtlikult löögile. Meie parim väravavõimalus langes Indrekule, kes võttis ette neli vastase kaitsemängijat, kuid pärast suurepärast triblingut tehtud löök lendas napilt tagumisest postist mööda. Teisel poolajal meie jõud oodatult rauges ning poolaja keskel vormistasid tartlased ka oma võidu.

Väravad: –

Hoiatused: –

Koosseis: 1-Janari Spitsõn, 17-Margus Tagasaar, 7-Andrian Tšeremenin, 19-Veiko Kampura, 3-Ken Karjane, 27-Jarmo Nigols, 21-Indrek Juhanson, 9-Päärn Volk(32-Tõnis Lõhmus), 18-Egert Erm, 11-Egon Kurnim, 38-Imre Kukk(29-Kristjan Kutser)

Kasutamata vahetusmängijad: –

Pealtvaatajaid: 28

Teema → Hooaeg 2013, SK

Kommentaarid suletud.