Skip to content

FCS – Tallinna FC Twister 2:1(0:1)

18.09.2012

Saime mängu kohe käima, kuid vaatamata kõvale survele jäi värav löömata ning hoopis vastased surusid ühe poolvõimaluse ära. Teisel poolajal tuli aga õnn meie õuele, kui Lauri sai kätte Undi ebaõnnestunud pealelöögist tulnud palli ning selle ise võrku vajutas. Liiga tippbombardiir sai poolaja keskel kirja veel teisegi tabamuse ilma, et oleks ise väga palju selleks tegema pidanud – Silveri 25 meetri pealt tehtud löök tabas Lauri pead ning muutis sealt väravavahile püüdmatult suunda.

Väravad: Lauri Kipper x2

Hoiatused: –

Koosseis: 1-Janari Spitsõn, 7-Andrian Tšeremenin, 32-Tõnis Lõhmus, 19-Veiko Kampura, 4-Tõnis Nurk(11-Egon Kurnim), 9-Päärn Volk(16-Siim Kibus), 21-Indrek Juhanson, 8-Martin Laanus, 18-Egert Erm(6-Heins Vallimägi), 25-Lauri Kipper, 22-Silver Leetma(10-Raimo Nõu)

Kasutamata vahetusmängijad: 3-Ken Karjane, 17-Margus Tagasaar

Pealtvaatajaid: 17

Teema → Hooaeg 2012, Liiga

Kommentaarid suletud.