Skip to content

Trummi SK – FCS 3:4(1:2)

27.08.2012

Sügisring jätkus järjekordse võiduga!

Jäime küll väga kiirelt kaotusseisu, kui Trummi nurgalöögist mängu avavärava lõi, kuid juba avavilest vastaste kaitseliini surve all hoidnud Silveri ja Lauri töö kandis kiirelt vilja ning meie kasuks antud penalti realiseeris Silver. Kuigi ka edaspidi hoidsid palli pigem vastased, siis kontrarünnakutega tekkis meil mitmeid häid võimalusi, millest Lauri ühe ka ära lõi ning meid poolajaks eduseisu viis.

Teisel poolajal jätkus mäng sarnasel esimesele ning ka sarnaste tagajärgedega – Silver, kes läbisöödu järel karistusala joonel maha tõmmati, vajutas järgnenud karistuslöögi värava ristnurka. Poolaja keskel oli meie eduseis aga kolmeväravaline, kui järjekordse kontrarünnaku realiseeris Indrek. Veel oli võimalus viiendakski, kuid väravavahistki mööda mänginud Kipper ei suutnud palli väravasse toimetada. Mängu lõpp kujunes pingeliseks, kui lasime Trummi vaid ühe värava kaugusele, kuid oma nahka nad siiski päästa ei suutnud.

Kindlasti olid üheks edu võtmeks Rein ja Erki, kes terve mängu vältel meile häälekalt kaasa elasid.

Väravad: Silver Leetma x2, Lauri Kipper, Indrek Juhanson

Hoiatused: Päärn Volk, Tõnis Nurk, Margus Tagasaar

Koosseis: 1-Janari Spitsõn, 7-Andrian Tšeremenin, 16-Siim Kibus, 32-Tõnis Lõhmus(17-Margus Tagasaar), 10-Raimo Nõu(4-Tõnis Nurk), 18-Egert Erm(6-Heins Vallimägi), 8-Martin Laanus, 21-Indrek Juhanson, 26-Reimo Kool, 22-Silver Leetma(15-Kenneth Karjane), 25-Lauri Kipper(9-Päärn Volk)

Kasutamata vahetusmängija: 11-Egon Kurnim

Pealtvaatajaid: 10

Teema → Hooaeg 2012, Liiga

Kommentaarid suletud.