Skip to content

Saku Sporting – FCS 3:0(1:0)

18.06.2012

Lootus, et ajad, kui mängul on vaid 10 mängijat, on möödas, oli siiski vaid helesinine unelm. Andsime endast kõik ja suutsime mängu päris pikalt võrdsena hoida, kuid lõpuks võeti jõuga siiski oma. 0:0 seisu pealt ragistas Kipper ka värava raami, kuid väravalisa ei tulnud. Siis koogitas aga Eston ühe ristsöödu, mille vastased vahelt lõikasid ning eduseisu asusid. Teisel poolajal toodi meid lõplikult murdma aga üks välejalgne noorhärra, kes lisas ise veel ühe koti ning andis kolmandale väravavsöödu. Aga muidu oli tore mäng. Ja väljaku kõrval murdus tormituules ka üks puu.

Tänud kõigile, kes suvatsesid kohale ilmuda.

Väravad: –

Hoiatused: Martin Laanus

Koosseis: 1-Janari Spitsõn, 9-Päärn Volk, 17-Margus Tagasaar, 7-Andrian Tšeremenin, 10-Raimo Nõu, 8-Martin Laanus, 6-Heins Vallimägi, 26-Reimo Kool, 18-Egert Erm, 25-Lauri Kipper

Kasutamata vahetusmängijad: reaalselt polnud kedagi, kuigi 2 nime siiski kirja läksid

Pealtvaatajaid: 8

Teema → Hooaeg 2012, Liiga

Kommentaarid suletud.