Skip to content

FC Pokkeriprod – FCS 3:2(1:2)

13.06.2012

Vastastel oli ainult üks relv, kuid teda me neutraliseerida ei suutnud.

Asusime mängu juba 3. minutil vastaste omaväravast, mille üle Janek Meet uhke oleks, juhtima. Eduseisult andsime aga initsiatiivi käest ning paarikümne mänguminuti järel oli seis viigis, kui nende kiire ründaja meie kaitseliini üle jooksis ja palli Raldo seljataha lõi. Suutsime end aga kiirelt kokku võtta ning juba 5 minuti pärast olime taas eduseisus, kui Reimo karistusalast väljalöödud palli ühe puutega ristnurka saatis. Poolaja lõpuni oli mäng meie käes, kuigi kontrarünnakutega ohustati ka meie väravat.

Teine poolaeg aga algas hoopis teistes toonides ja mängu kontrollis FCPP ning juba 10 minutiga oli mänguseis vastupidine. Kõigepealt realiseeris vastaste ohtlikeim mängumees tsenderduse ning vaid paar minutit hiljem jooksis sarnaselt oma esimesele väravale taaskord meie kaitseliini üle ning vormistas kübaratriki. Veel mõned minutid hiljem päästis meid ka väravalatt. Kaotusseisu jäädes meie mäng küll veidi elavnes, kuid esimese poolaja ladusat kokkumängu me enam ei leidnud ning mängu lõpetasime hoopis kümnekesi, kui teist korda näidati kollast kaarti Laurile. Hoolimata sellest oli meil lõpu eel veel võimalus viigistada, kuid Erki suunas vasakult tulnud tsenderduse napilt üle värava.

Väravad: omavärav, Reimo Kool

Hoiatused: Lauri Kipper x2

Eemaldamised: Lauri Kipper

Koosseis: 12-Raldo Täll, 11-Egon Kurnim(5-Erki Hallang), 4-Tõnis Nurk, 16-Siim Kibus, 7-Andrian Tšeremenin, 15-Kenneth Karjane(23-Eiko Kink), 32-Tõnis Lõhmus(6-Heins Vallimägi), 8-Martin Laanus, 26-Reimo Kool, 18-Egert Erm, 25-Lauri Kipper

Kasutamata vahetusmängijad: 2-Ain Alev, 9-Päärn Volk, 10-Raimo Nõu, 14-Indrek Uri

Pealtvaatajaid: 19

Teema → Hooaeg 2012, SK

Kommentaarid suletud.