Skip to content

FCS – FC Hansa United 0:1(0:0)

22.05.2012

Jada peab ootama järgmist korda, sest FCHUle polnud meist seekord vastast.

Suurema osa ajast käis mäng ühte väravasse, kuid see polnud mitte vastaste oma. Siiski suutsime näidata piisavalt head kaitsetööd ning värava puhta hoida. Episooditi tekkisid meilgi mõned võimalused, millest parim oli Kennethi 1-1 väravavahiga, kuid kiirustades tehtud löök läks väravast mööda. Poolaja keskel pidi põlvevigastusega lahkuma keskväljaankur Veiko, kes peab vähemalt kuu-kaks platsilt eemale jääma.

Teisel poolajal suutsime küll veidi rohkem ka ise mängu teha, kuid värava lõid siiski vastased, kes meie kaitse lõpuks lahti harutasid ja palli võrku sokutasid. Enne väravat oli meil ka veidi õnne, kui kohtunik vastaste värava tühistas.

Väravad: –

Hoiatused: –

Koosseis: 12-Raldo Täll, 11-Egon Kurnim, 16-Siim Kibus, 7-Andrian Tšeremenin, 9-Päärn Volk, 32-Tõnis Lõhmus(5-Erki Hallang), 18-Egert Erm(25-Lauri Kipper), 19-Veiko Kampura(99-Sven Aarma), 6-Heins Vallimägi, 15-Kenneth Karjane, 8-Martin Laanus(10-Silver Leetma)

Kasutamata vahetusmängijad: 1-Janari Spitsõn, 14-Indrek Uri

Pealtvaatajaid: 17

Teema → Hooaeg 2012, Liiga

Kommentaarid suletud.