Skip to content

FC Majandusmagister – FCS 0:1(0:0)

14.05.2012

Täiendus välismaalt päästis punktid!

Eelmiste aastate häbi sai veidigi maha pestud ning mängu, mida me algusest lõpuni kontrollisime, suutsime viimasel veerandtunnil ka enda kasuks pöörata. Mängupildi järgi poleks lahendust küll nii kaua pidanud ootama, kuid esimesel poolajal ning ka teise poolaja alguses jäi rünnakutel otsustavusest taaskord puudu. Õnneks ei olnud aga vastastel meie värava alla väga palju asja, et meie suutmatus ära karistada. Ning lõpuks suutis meie topskoorer ka punktid ära tuua, kui mõniteist minutit enne lõppu kasutas Lauri ära vastaste kaitse peataoleku ning palli kindlalt kotti lõi. Mõned minutid hiljem oli suurepärase esituse teinud Remil võimalus skoorile veidigi enam glamuuri lisada, kuid lähilöök läks napilt postist mööda.

Värav: Lauri Kipper

Hoiatused: –

Koosseis: 12-Raldo Täll, 11-Egon Kurnim, 7-Andrian Tšeremenin, 16-Siim Kibus, 3-Ken Karjane, 36-Eiko Kink(25-Lauri Kipper), 19-Veiko Kampura(4-Tõnis Nurk), 6-Heins Vallimägi(18-Egert Erm), 32-Tõnis Lõhmus, 15-Kenneth Karjane(20-Reimo Kool), 77-Remi Tamm(14-Indrek Uri)

Kasutamata vahetusmängijad: 1-Janari Spitsõn, 9-Päärn Volk

Pealtvaatajaid: 14

Teema → Hooaeg 2012, Liiga

Kommentaarid suletud.