Skip to content

FCS – FC Concordia 1:2(0:1)

2.04.2012

Seekord esinesime liikumiskavaga, mis meenutas juba päris hästi jalgpallimängu. Mängu algus meenutas küll kangesti eelmise nädala õudusunenägu, kui vastased juba esimese viie minuti sees avavärava lõid. Siiski leidsime kiiresti oma mängurütmi ning andsime korraliku lahingu. Esimese poolaja lõpus teenis Martin ka penalti, mida ise ka lööma asus., kuid kahjuks tõrjus selle väravavaht ning tagasi põrganud pali uhas Matu üle värava. Teisel poolajal jõudsime aga lõpuks väravani, kui Evu realiseeris kontrarünnaku. Kahjuks suutsid aga vastased veel ühe koti lüüa, kui meisterliku poolvolle karistusala joonelt Takule püüdmatult ristnurka lõid.

Koosseis: Pitsu, Ken, Veiko, Taku, Raimo, Martin, Inderk J, Roomet, Egert, Kenneth, Remi, Egon, Päärn, Even, Tõnis N

Kommentaarid suletud.