Skip to content

FCS – FC Eston Villa 0:7(0:2)

4.10.2011

Hooaja kokkuvõtes olime tabeli tagumise poole parim klubi.

Esimene poolaeg kulges kuni vastaste tabamuseni võrdselt, kuid meie luhtunud võimaluse järel kiirest kontrarünnakust löödud teine värav murdis meid lõplikult ning teisel poolajal oli küsimus vaid selles, kui palju nad veel löövad. Siiski õnnestus täita mängu eel välja hõigatud eesmärk lõpetada hooaeg piirkonna populaarseima meeskonnana, sest mängu oli tulnud vaatama vähemalt 60 huvilist, kelle seas ka Indreku mõnenädalane poeg.

Väravad: –

Hoiatused: Andrei Titov, Tõnis Lõhmus

Koosseis: 12-Raldo Täll, 16-Siim Kibus, 7-Andrian Tšeremenin, 32-Tõnis Lõhmus, 11-Egon Kurnim(9-Päärn Volk), 23-Andrei Titov(13-Rein Väin), 6-Heins Vallimägi, 27-Roomet Saadi, 77-Remi Tamm(10-Raimo Nõu), 22-Silver Leetma(5-Erki Hallang), 69-Roger Pärss(33-Kristjan Timuska)

Kasutamata vahetusmängijad: 4-Alvin Kuuskmäe, 14-Indrek Uri

Pealtvaatajaid: 60

Teema → Hooaeg 2011, Liiga

Kommentaarid suletud.