Skip to content

IV.N FCS v FC Eston Villa

27.09.2011

Meil on etendada tähtis osa selles, kes pääseb otse III liigasse – kas pühapäevane vastane FCEV või FCFTLÜ. Lisaks vedasid Kipper ja Saadi hooaja alguses kihla, kas viimane neist top2 kuulub või mitte. Lõõtsmoonikud mängivad aga juba laupäeval ning suure tõenäosusega peavad Mati Pari ja co meid alistama, et tagada edasipääs kõrgemale. Kevadringis see neil õnnestus, kui võrdses mängus 2:0 võit võeti. Meie võit aga tähendaks võimalust lõpetada tabeli esimeses pooles ning kolmeväravalise võidu korral saaks ka väravate vahe nulli.

Lisaks mängulisele intriigile on meil aga võimalus lõpetada hooaeg IV liiga põhjapiirkonna publikulemmikuna, kui suudame mängule kutsuda üle 50 kaasaelaja. Naised, lapsed, sõbrad ja tuttavad mängule ning lõpetama hooaja positiivselt!

Mäng toimub pühapäeval, 2. oktoobril, kell 12:00 Kalevi kunstmurustaadionil.

Teema → Hooaeg 2011, Liiga

Kommentaarid suletud.