Skip to content

FC Reaal – FCS 1:6(1:5)

26.09.2011

Kevadringi kaotuse eest tasusime kuhjaga tagasi.

Sotid olid selged juba esimesel poolajal, kui ma-ei-saa-pealsega-lüüa-Silver lõi kübara, millele Remi ja Heins kumbki ühe lisas.  Esimese värava lõime juba esimeste minutite jooksul, kui Remi vasakult tulnud tsenderduse ühe puutega võrku suunas. Teise lisas kasti joonelt alla nurka löödud palliga Silver, kelle väravale lisas kohe ka Heins oma, kui vasakuga palli kenasti lati alla lõi. Enne FCRi ainsat väravat poolajapausi eel lisas Silver veel kaks kotti, kui kõigepealt Andrei antud nurgalöögi peaga võrku saatis ning siis taaskord kasti joonelt palli võrku keerutas. Müts maha.

Teisel poolajal oli mäng veidi võrdsem ning võrku õnnestus pingutada vaid korra, kui kasti joonelt sööduga lahti mängitud karistuslöögi Heins võimsalt väravasse saatis. Mängu olime sunnitud aga lõpetama kümnekesi, sest rämeda veaga võeti karistusala joonel maha pealelööki sooritanud Sven, kel sellest ‘sõbralikust’ randevuust putsa korgi jäljed veel mõnda aega põlve peal on. Ja kuna vahetused olid meil selleks hetkeks tehtud, siis tuligi viimased kümmekond minutit vähemuses rabeleda.

Väravad: Remi Tamm, Silver Leetma x3, Heins Vallimägi x2

Hoiatused: –

Koosseis: 12-Raldo Täll, 16-Siim Kibus, 7-Andrian Tšeremenin, 19-Veiko Kampura, 11-Egon Kurnim(33-Kristjan Timuska), 23-Andrei Titov, 6-Heins Vallimägi(10-Raimo Nõu), 99-Sven Aarma, 77-Remi Tamm(2-Ain Alev), 22-Silver Leetma(5-Erki Hallang), 69-Roger Pärss(13-Rein Väin)

Kasutamata vahetusmängijad: 15-Kenneth Karjane, 82-Mikk Oja

Pealtvaatajaid: 33

Teema → Hooaeg 2011, Liiga

Kommentaarid suletud.