Skip to content

Pärnu LM – FCS 13:0(7:0)

1.09.2011

Nagu Rein ennustas, siis üks meeskond ei löönudki 24 väravat.

Nagu arvata oli, siis hoidis enamuse ajast palli Pärnu ning meie ülesanne oli neid piisavalt segada, et nad liiga ülbeks ei läheks. Esimesel poolajal löödi meile 7 kotti, millest mõned ehitasime ise, teised löödi posti ja lati põrkest. Teisel poolajal enam ise lollusi ei teinud ning mängupilt oli lõpuni võitluslik ja olenemata seisust keegi ei loobunud.  Ja kuigi palliga meid väga ei õnnistatud, siis omad momendid olid meilgi – Raimo jõudis palliga kasti, kust see siis talt ära võeti ning Sveni paugu tõrjus väravavaht nurgalöögiks.

Pärast mängu tegime ühise sööma ning vapramad härrad läksid veel linna pealegi. Igatahes oli tore klassiekskursioon!

Väravad: –

Hoiatused: –

Koosseis: 12-Raldo Täll, 17-Margus Tagasaar(23-Andrei Titov), 19-Veiko Kampura, 4-Alvin Kuuskmäe(37-Rain Reiljan), 7-Andrian Tšeremenin, 11-Egon Kurnim(82-Mikk Oja), 3-Ken Karjane, 6-Heins Vallimägi, 36-Sven Aarma, 10-Raimo Nõu, 9-Päärn Volk

Kasutamata vahetusmängijad: 13-Rein Väin

Pealtvaatajaid: 65

Teema → Hooaeg 2011, SK

Kommentaarid suletud.