Skip to content

FCS – JK Jalgpallihaigla 0:3(0:0)

29.08.2011

Duubli asemel tehti meile troika.

Esimesel poolajal näitasid mõlemad meeskonnad võrdset mängu ning võimalusi tekkis mõlemale poole. Meie poolt tõstaks eriti esile aga Erkit, kes üle pika aja taas mängis ning ründes korduvalt vastaste väravat ohustas. Korra sahistas ta ka võrku, kuid värav võeti suluseisuks. Head võimalused olid ka Reinul, kuid ka temalgi jäi võrk leidmata. Lisaks vigastas kaitsjate hirm oma jalga ning peab kolmapäevasest karikamängust eemale jääma. Tabasime paar korda ka värava raame ning vastaste kiiper tõi lati alt ära Undi meisterliku kauglöögi.

Teisel poolajal meie poolt aga midagi väga ilusat enam ei olnud, kuigi paaril korral pääses ohtlikult löögile Tekiila-Ken, kelle üritused lendasid napilt postist mööda. Lisaks ragistas Rain tugeva pealöögiga väravalatti. Kui meile oli õnn selja pööranud, siis vastased olid seda piisava annuse just leidnud ning karistasid ära meie eksimused kaitse- ja keskliinis ning lahkusid väljakult kolme võidupunktiga.

Väravad: –

Hoiatused: Tõnis Lõhmus

Koosseis: 12-Raldo Täll, 11-Egon Kurnim(82-Mikk Oja), 32-Tõnis Lõhmus, 7-Andrian Tšeremenin, 16-Siim Kibus, 3-Ken Karjane, 6-Heins Vallimägi(4-Alvin Kuuskmäe), 36-Sven Aarma, 10-Raimo Nõu(14-Indrek Uri), 13-Rein Väin(37-Rain Reiljan), 5-Erki Hallang(77-Remi Tamm)

Kasutamata vahetusmängijad: 9-Päärn Volk, 17-Margus Tagasaar

Pealtvaatajaid: 15

Teema → Hooaeg 2011, Liiga

Kommentaarid suletud.