Skip to content

FC Hansa United – FCS 1:5(0:1)

22.08.2011

Ebamugavalt väiksel Männiku staadionil võtsime krobelisest algusest hoolimata 3 punkti.

Esimesel pooltunnil piirdusid meie võimalused vaid spekulatiivsete kauglöökidega ning suruvamaks pooleks oli kodumeeskond, kellel õnnestus korduvalt meie kaitseliini taha jõuda, kuid Raldo tasemel tegutsemine hoidis meid vee peal. Poolaja lõpp oli aga dramaatiline, kui kõigepealt jäi suluseisu tõttu lugemata vastaste värav, mis aga kodumeeskonna mõnedel liikmetel vere keema ajas ning seejärel ennast kohtuniku peal usinalt välja elama asuti. Selle tagajärjeks oli usinaimale suupruukijale aga punane kaart. Olukorrale eelnevalt üritas aga üks Hansa mängija teenida hoopis meile punast kaarti, kui röögatusega Estoni kõrval pikali viskus ning siis kohtunikule selgeks teha üritas, et teda kossi pekstud on. PANSO! Paar minutit enne pausi aga viis Sveni suurepärane kauglöök – GOLAZO! – meid juhtima.

Teine poolaeg oli juba pingevabam, sest vastased olid moraalselt löödud ning ühemehelises ülekaalus oli keskväljal hoopis rohkem ruumi söödumänguks. Kenade kombinatsioonidega tekitasime mitmeid ohtlike momente ning ühel rünnakul otsustas vastaste kaitsemängija karistusalas võrkpalli mängida ning kohtuniku määratud penalti realisseris kõrgeimast klassist sooritusega Eston El Tigre Maravilha. See avas väravad lõplikult ning peagi viis Silver meid juba 3 väravaga juhtima, kui surus võrku Veiko pealelöögist tõrjutud palli. Neljada lisas taas Silver, kelle aeglaselt veerev kauglöök väravavahi valearvestuse tagajärjel tee võrku leidis. TAIBI! Meiepoolse väravasaju lõpetas Andrei, kes tõstis palli effektselt üle vastutõtanud puuriluku. Lõpu eel jõudsid ka vastased auväravani, kui segadus meie kaitseliinis karistusala joonelt ära karistati.

Väravad: Sven Aarma, Päärn Volk, Silver Leetma x2, Andrei Titov

Hoiatused: Tõnis Lõhmus

Koosseis: 12-Raldo Täll, 9-Päärn Volk(15-Kenneth Karjane), 19-Veiko Kampura, 32-Tõnis Lõhmus, 7-Andrian Tšeremenin, 16-Siim Kibus(3-Ken Karjane), 6-Heins Vallimägi(4-Alvin Kuuskmäe), 36-Sven Aarma, 10-Raimo Nõu(11-Egon Kurnim), 13-Rein Väin(23-Andrei Titov), 22-Silver Leetma

Kasutamata vahetusmängijad: 17-Margus Tagasaar, 82-Mikk Oja

Pealtvaatajaid: 17

Teema → Hooaeg 2011, Liiga

Kommentaarid suletud.