Skip to content

FCS – Pirita JK Reliikvia 2:1(1:1)

18.08.2011

Tati ja tahtejõuga võtsime olulise võidu, et püsida lähimate konkurentidega samas pundis.

Läksime juba 8. minutil mängu juhtima, kui Roger realiseeris Silveri läbisöödu. Andsime ka edaspisi kerget survet, kuid avapoolajal enam väravani ei jõudnud. Hoopis vastased suutsid ära kasutada ühe vasturünnaku ning mänguseisu viigistada. Teisel poolajal jätkus võrdsete mäng, mille otsustas ära Pirita mängija käsi oma karistusalas ning äsja teistkordselt isaks saanud Andrei realiseeris kindlalt penalti.

Pärast mängu toimunud tiigikaevamise talgutel selgitasime välja ka parima mudamaadleja, kelleks osutus kahjuks Rein, sest seda möla ei jõua me enam ära kuulata.

Väravad: Roger Pärss, Andrei Titov

Hoiatused: Alvin Kuuskmäe, Heins Vallimägi

Koosseis: 12-Raldo Täll, 9-Päärn Volk(16-Siim Kibus), 19-Veiko Kampura, 4-Alvin Kuuskmäe(37-Rain Reiljan), 7-Andrian Tšeremenin, 23-Andrei Titov, 3-Ken Karjane, 6-Heins Vallimägi, 10-Raimo Nõu, 22-Silver Leetma(17-Margus Tagasaar), 69-Roger Pärss

Kasutamata vahetusmängijad: 5-Erki Hallang, 36-Sven Aarma, 82-Mikk Oja

Pealtvaatajaid: 12

Teema → Hooaeg 2011, Liiga

Kommentaarid suletud.