Skip to content

FC Toompea 1994 – FCS 2:1(2:0)

9.08.2011

Karikapohmell ja meie jaoks alati ebamugav vastane tähendas seda, et platsilt tuli lahkuda ümmarguse arvu punktidega.

Kuigi enne mängu algust sai rõhutatud, et pikkhermanne tuleb nurgalöökide ajal maksimaalselt takistada, siis juba 10-minutilise mängu järel jäime kaotusseisu, kui vastased nurgalöögi peaga meie võrku suunasid. Loomulikult ei aidanud  ka see, et kätega selga tõukamine oli kohtuniku poolt lubatud tegevus. Kuigi püüdsime palli maas hoida, siis olid jalad karikapingutusest piisavalt pehmed, et meie üritused üpris töntsiks jäid. Õhupallide eest võideldes polnud meist samuti asja ning seda kasutasid vastased päris usinalt, et meie kaitseliini taha saada. Üks selline kõrge pall õnnestus neil kenasti ette poole lükata ning ründajal polnud probleemi viimistlemisega. Poolaeg 2:0 Toompeale.

Poolajal peetud team-talk pani meid veidi kiiremini liigatama ning suutsime päris tõhusa surve luua, kuid puudu jäi taaskord viimasest otsustavast lükkest. Silver üritas korrata karikamaagiat ja proovis paar korda kaugelt, kuid seekord ebaõnnestunult. Ka Tõnis proovis kaugelt õnne, kuid tulemus oli sama. Siiski õnnestus meil väravalukk lõpuks murda, kui Roger pani kastis kaitsja istuli ning palli külmalt võrku lõi. Edasine surve aga siiski viigiväravani ei viinud ning tuligi lööduna lahkuda.

Positiivse poole pealt tasub mainida, et üle pika aja jooksis taas väljakule Alvin. Järgmisest mängust jääb eemale aga Tõnis, kes teenis hooaja kolmanda hoiatuse ning põlvele tegi liiga Sven.

Väravad: Roger Pärss

Hoiatused: Tõnis Lõhmus

Koosseis: 12-Raldo Täll, 16-Siim Kibus(37-Rain Reiljan), 32-Tõnis Lõhmus, 19-Veiko Kampura, 7-Andrian Tšeremenin, 23-Andrei Titov, 36-Sven Aarma, 4-Alvin Kuuskmäe(17-Margus Tagasaar), 8-Martin Laanus(15-Kenneth Karjane), 22-Silver Leetma, 69-Roger Pärss

Kasutamata vahetusmängijad: 5-Erki Hallang, 10-Raimo Nõu, 13-Rein Väin, 14-Indrek Uri

Pealtvaatajaid: 21

Teema → Hooaeg 2011, Liiga

Kommentaarid suletud.