Skip to content

Tallinna FC Akhtamar – FCS 7:1(2:1)

26.07.2011

Kerget jalasirutust polnud oodata ja tundus, et mäng tehakse ära juba enne, kui see korralikult alatagi jõudis, sest juba esimesel minutil määrati meie kahjuks penalti, mille aga Raldot asendanud Andrei suurepäraselt ära tõrjus. See andis eneseusku ja suutsime Rogeri ja Sveni kaudu tekitada päris teravaid olukordi, kuid väga head võimalust luua ei suutnud. Siiski olid vastased veidi domineerivamad ning kui korra kaitses koperdama jäime ja vastaste väravamasina Andreiga silmitsi lasksime oli tulemus teada – 1:0 võõrustajatele. See aga meid rööpast ei löönud ning asusime viigiväravat otsima. Lõpuks see hetk saabus, kui Andrei väljalöögi toimetas edasi Tõnis ning kuigi Rogeri esimene löök tabas posti, oli ta ise esimesena jaol ja lükkas palli tühja võrku. Kahjuks aga lasime vastastel aga kohe taas juhtima minna.  Poolaja lõpus oli meil aga taas hiilgav võimalus viigistada, kuid Heinsi löök tabas posti, kuid seekord põrkas see otse väravavahi sülle.

Kui teise poolaja alguses suutsime veel vastupanu osutada ja ka mõned ohtlikumad olukorrad tekitada, siis pärast vastaste kolmandat väravat hakkas selgelt välja paistma meie olematust treenitusest tingitud väsimus ja vastaste individuaalne meisterlikkus pääses maksvusele. Selle tulemusel löödi meie võrku veel 4 väravat. Järgmine kohtumine Akhtamarig aga juba 4. augusti õhtul, kui karika 1/32-finaalis neid Kalevi staadionil võõrustame.

Väravad: Roger Pärss

Hoiatused: Mikk Oja

Koosseis: 12-Andrei Titov, 11-Egon Kurnim(13-Rein Väin), 7-Andrian Tšeremenin, 27-Roomet Saadi, 25-Lauri Kipper(82-Mikk Oja), 15-Kenneth Karjane, 32-Tõnis Lõhmus, 6-Heins Vallimägi, 8-Martin Laanus(9-Päärn Volk), 36-Sven Aarma, 69-Roger Pärss(14-Indrek Uri)

Kasutamata vahetusmängijad: 10-Raimo Nõu, 37-Rain Reiljan, 77-Remi Tamm

Pealtvaatajaid: 15

Teema → Hooaeg 2011, Liiga

Kommentaarid suletud.