Skip to content

FC Eston Villa – FCS 2:0(1:0)

21.06.2011

Ei õnnestunud pooliku koosseisuga ennast ületada ning tuli vastu võtta kaotus. Ilma väravavahita oli ülesanne veelgi raskem, kuid Andrei andis endast parima. Jäime kaotusseisu esimese poolajal keskel, kui Andrei hindas valesti ülejala läinud tsenderduse trajektoori ja see üle tema meie väravasse maandus. Värav tuli vastastele täiesti teenimatult, sest enne väravat ning kuni poolajapausini suutsime oma mängu neile peale suruda, aga väga selgeid võimalusi me siiski tekitada ei suutnud. Teisel poolajal üritasime meeletult ja lõime veel mõned poolvõimalused, kuid kasina pingipikkuse tõttu väsisime ning lõpuks suutsid vastased kontrarünnaku pealt veel ühe korra meie väravavõrku pingutada.

Esimese mängu FCSi ridades tegi lõpuks ka Mikk.

Väravad: –

Hoiatused: –

Koosseis: 23-Andrei Titov, 3-Ken Karjane, 19-Veiko Kampura, 27-Roomet Saadi, 16-Siim Kibus, 15-Kenneth Karjane(10-Raimo Nõu), 8-Martin Laanus, 7-Andrian Tšeremenin, 11-Egon Kurnim(6-Heins Vallimägi) 77-Remi Tamm(82-Mikk Oja), 22-Silver Leetma

Kasutamata vahetusmängijad: 9-Päärn Volk, 13-Rein Väin, 14-Indrek Uri

Pealtvaatajaid: 28

Teema → Hooaeg 2011, Liiga

Kommentaarid suletud.