Skip to content

FCS – FCF TLÜ 1:4(0:1)

6.06.2011

Läksime mängule kaitsest lähtuva ja kontrarünnakutele suunatud taktikaga ning seetõttu polnud vastaste ülekaalukas pallivaldamine mingi üllatus. Sellest hoolimata aga suutsime esimese ohtliku olukorra luua just meie, kui kena keskväljakombinatsiooni tulemusel sai tsenderduse järel peaga löögile Tõnis, kuid kahjuks ebatäpselt ning pall lendas paari meetri võrra väravast mööda. Kui enamjaolt sundisime vastaseid vaid kauglööke proovima, siis korra õnnestus neil läbisööduga leida Even, kes otsustavalt palli Raldost mööda ja väravasse suunas. Paar korda proovis kauglöökidega vastaseid üllatada ka Silver, kuid eelmise nädala kunsttükke tal korrata ei õnnestunud.

Teisel poolajal suutsime kohe viigistada, kui nurgalöögist tulnud palli suunas võrku Martin. Sellega lõime vastased hetkeks värisema ning head momendid tekkisid Silveril, Tõnisel ja Andreil, kuid väravavõrk jäi teistkordselt leidmata. Peagi aga leidsid vastased oma mängu taas ning suutsid välja mängida olukorra, kus meie kaitsjad olid sunnitud nende ründaja kohtuniku arvates penaldivääriliselt pikali tõmbama ning seda võimalust nad kasutama ei jätnud. Sellest piisas, et meie hetkeks taasleitud enesekindlus purustada ja oma mäng meile taas peale suruda. Lisaks hakkas meid võtma ka väsimus, sest mängisime vaid kahe terve vahetusmängijaga. Ei olnud siis ime, et vastased veel 2 korda palli meie väravavõrku sokutasid.

Väravad: Martin Laanus

Hoiatused: Tõnis Lõhmus, Silver Leetma

Koosseis: 12-Raldo Täll, 3- Ken Karjane, 7-Andrian Tšeremenin, 27-Roomet Saadi, 11-Egon Kurnim, 23-Andrei Titov(77-Remi Tamm), 6-Heins Vallimägi, 32-Tõnis Lõhmus, 8-Martin Laanus, 15-Kenneth Karjane(25-Lauri Kipper), 22-Silver Leetma

Kasutamata vahetusmängijad: 5-Erki Hallang, 9-Päärn Volk, 10-Raimo Nõu

Pealtvaatajaid: 25

Teema → Hooaeg 2011, Liiga

Kommentaarid suletud.