Skip to content

Kristiine JK – FCS 1:6(1:1)

30.05.2011

Nagu skooristki näha, siis kallutasime tasavägise esimese poolaja järel mängu enda kasuks teisel poolajal.

Tegelikult oli esimesel poolajal vastane meist isegi üle ja nende värava alla pääsesime vaid episoodiliselt. Kuigi asusime kohtumist Silveri väravast juhtima, tuleb tänada Raldot, kes meid  korduvalt vee peal hoidis ja vastastel vaid ühe värava meie võrku lüüa lasi.

Teisel poolajal aga suutsime poolajapausil kokkulepitud mänguplaanist kinni pidada ning korraldasime tõelise väravatesaju. Mängu asusime taas juhtima Silveri jalast, kui Devili kaugpuraka enda ette pudistanud väravavaht võrgust võtma pidi. Hetk hiljem oli taas asjal Silver, kes napsas vahelt vastaste söödu ning palli 45-lt meetrilt üle väravavahi võrku saatis. KÜBAR! Sellega polnud härra aga veel lõpetanud ja Andrianilt äärele söödu saanuna pööras kõigepealt ära vastaste äärekaitsja, mängis siis üle keskkaitsja ning keerutas palli väravavahist mööda tagumisse ristnurka.  Ideaalne aeg vahetusteks – platsile astusid legendaarsed Rein ja Raimo – ning väravaid sadas veel! Härra Nõu mängiti vastaste kiipriga 1-1le ning ATŠKOO ja värav. Mängu viimane kott tuli nurgalöögist, kui Rein oma võimsa füüsisega vastaste kaitseliinis ohtralt segadust tekitas ja Indrek vabalt peaga löögile pääses ning palli maapõrkega võrku saatis. Reinul oli endalgi hea võimalus avanemas, kuid kohtunik vilistas selle olukorra ekslikult suluseisuks.

Väravad: Silver Leetma x4, Raimo Nõu, Indrek Juhanson

Hoiatused: –

Koosseis: 12-Raldo Täll, 7-Andrian Tšeremenin, 19-Veiko Kampura, 27-Roomet Saadi, 16-Siim Kibus(3-Ken Karjane), 25-Lauri Kipper(15-Kenneth Karjane), 6-Heins Vallimägi(21-Indrek Juhanson), 32-Tõnis Lõhmus, 8-Martin Laanus, 22-Silver Leetma(10-Raimo Nõu), 23-Andrei Titov(13-Rein Väin)

Kasutamata vahetusmängijad: 11-Egon Kurnim, 14-Indrek Uri

Pealtvaatajaid: 25

Teema → Hooaeg 2011, Liiga

Kommentaarid suletud.