Skip to content

FCS – FC Majandusmagister 7:4(4:3)

23.05.2011

Mängu alguses tegime kaitseliiniga Reinule veidi külma, kui lasime vastastel kiirelt 2 väravat lüüa, kuid peagi olime Silveri ja Roometi väravatest tasa. Kuna tundus, et mäng kisub taas igavaks, siis kõditasime Reinu veel korra, kui lasksime vastased taas kord juhtima. Vastasime taas kahe väravaga Andrei ja Silveri jalast. Teine poolaeg oli juba jalutuskäik, kui läksime Tõnise kauglöögist kahe väravaga juhtima ning kuigi vastased suutsid korra veel meie võrku pingutada, siis Roometi ja Duffi väravad kindlustasid lõppseisu.

Väravad: Silver Leetma x2, Roomet Saadi x2, Andrei Titov, Tõnis Lõhmus, Taavi Viik

Hoiatused: Andrei Titov

Koosseis: 12-Raldo Täll, 9-Päärn Volk, 7-Andrian Tšeremenin, 16-Siim Kibus, 27-Roomet Saadi, 32-Tõnis Lõhmus, 21-Indrek Juhanson, 6-Heins Vallimägi(36-Taavi Viik), 15-Kenneth Karjane(77-Remi Tamm), 23-Andrei Titov, 22-Silver Leetma(13-Rein Väin)

Kasutamata vahetusmängijad: 2-Ain Alev, 8-Martin Laanus, 11-Egon Kurnim, 14-Indrek Uri

Pealtvaatajaid: 7

Teema → Hooaeg 2011, Liiga

Kommentaarid suletud.