Skip to content

JK Jalgpallihaigla – FCS 1:2(0:1)

17.05.2011

Taavi ja Silveri väravate abil võtsime suhteliselt kerge võidu, kuigi skoor oleks võinud palju edevam olla. Mängu lõpu eel tegime endale veel väikse närvikõdi, kui lasksime JPH ühe värava tagasi lüüa.

Esimene värav sündis Devili teravast tsenderdusest, mille Roger tagasi värava ette lükkas, kust Taavil polnud probleemi selle väravasse toimetamisel.  Teise poolajal keskel andis Heins, kes oli lülitunud mängu vigastada saanud Rogeri asemel, Silverile üpris osava läbisöödu, mille topskoorer külmal kotiks viimistles. Korra sahistas võrku ka Roomet, kuid kohtunik nägi suluseisu ning Roomet jäi viieka võrra vaesemaks.

Väravad: Taavi Viik, Silver Leetma

Hoiatused: Egon Kurnim

Koosseis: 12-Raldo Täll, 11-Egon Kurnim, 7-Andrian Tšeremenin, 19-Veiko Kampura, 27-Roomet Saadi, 32-Tõnis Lõhmus(15-Kenneth Karjane), 21-Indrek Juhanson(16-Siim Kibus), 36-Taavi Viik, 23-Andrei Titov(5-Erki Hallang), 22-Silver Leetma(14-Indrek Uri), 69-Roger Pärss(6-Heins Vallimägi)

Kasutamata vahetusmängijad: 8-Martin Laanus, 9-Päärn Volk

Pealtvaatajaid: 13

Teema → Hooaeg 2011, Liiga

Kommentaarid suletud.