Skip to content

Saaremaa JK – FCS 3:2(1:2)

12.05.2011

Klassiekskursioon koos sportliku meelelahutusega oli väga meeleolukas. Kahjuks ei suutnud me vördsete vöimalustega vöitlusest vöitjana väljuda, kuid näitasime kaunist jalgpalli ning tipptasemel huumorit.

Mängu algus head ei töotanud, kui jäime juba teisel minutil 0:1 kaotusseisu, kuid Rogeri suurepärane ületöste väravavahist ning Veiko ekstraordinaarne pommlöök otse ristnurka pöörasid seisu meie kasuks. Eduseisu suutsime hoida kuni mängu 85 minutini, kuid siis lasime vastasetel kahel korral meie kaitseliinist läbipurjetada ning edasipääs järgmisse ringi jäi meie jaoks suletuks.

Tagasiteel(nagu ka juba sinnasöidul) töstsime tuju vaadates Tomi ja Jerry multikaid. Erilises vaimustuses oli neist Roger.

Väravad: Roger Pärss, Veiko Kampura

Hoiatused: Alvin Kuuskmäe

Koosseis: 12-Raldo Täll, 11-Egon Kurnim, 4-Alvin Kuuskmäe, 19-Veiko Kampura, 7-Andrian Tšeremenin, 32-Tönis Löhmus(15-Kenneth Karjane), 8-Martin Laanus, 21-Indrek Juhanson, 27-Roomet Saadi, 25-Lauri Kipper(77-Remi Tamm), 69-Roger Pärss

Kasutamata vahetusmängijad: 9-Päärn Volk, 13-Rein Väin

Pealtvaatajaid: 15

Teema → Hooaeg 2011, VKV

Kommentaarid suletud.