Skip to content

Pirita JK Reliikvia – FCS 0:2(0:1)

3.05.2011

Päris hirmus mõelda, mis siis saama hakkab, kui number 14 platsi kõrvalt väljakule ka veel saab. Piisas härral vaid vormis olla, kui võit koju tuli.

Erinevalt eelmisest nädalast suutsime oma ülakaalu väravateks vormistada ning hooaja võiduarve avada. Esimesel poolajal oli peaga täpne Roger, kes lükkas väravavahi käte eest sisse Andriani pika karistuslöögi ning teisel poolajal suurendas lähilöögiga eduseisu vahetusest sekkunud Ints. Kiitust tuleb avaldada Raldole ning kogu kaitseliinile, kes vastased kuival hoidsid.

Väravad: Roger Pärss, Indrek Juhanson

Hoiatused: –

Koosseis: 12-Raldo Täll, 3-Ken Karjane(11-Egon Kurnim), 19-Veiko Kampura, 7-Andrian Tšeremenin, 16-Siim Kibus, 32-Tõnis Lõhmus(6-Heins Vallimägi), 22-Silver Leetma(15-Kenneth Karjane), 36-Taavi Viik, 27-Roomet Saadi(23-Andrei Titov), 77-Remi Tamm, 69-Roger Pärss(21-Indrek Juhanson)

Kasutamata vahetusmängijad: 14-Indrek Uri, 25-Lauri Kipper

Pealtvaatajaid: 21

Teema → Hooaeg 2011, Liiga

Kommentaarid suletud.