Skip to content

Nõmme JK Kalju III – FCS 1:0(0:0)

18.04.2011

Hooaja punktiarve jäi veel avamata, kuigi andmine oli kõva. Abi polnud ka uutest pimestavatest vormidest. Parim väravamoment avanes 11 meetri karistuslöögist, kuid Silver ei suutnud realiseerida penaltit, mis oleks mänguseisu tolleks hetkeks viigistanud. Kui ta aga oma eksimuse hiljem heastas ja palli võrku virutas, siis otsustas kohtunik vastaste survele alla anda ning värava lugemata jätta, kuigi oli juba keskringi suunas osutanud. Vastased lõid oma ainsa värava pika väljalöögi tagajärel, kui nende ebanormaalselt kiire(dopingukütid olge valvel!) ääreründaja meie kõhkleva kaitseliini üle jooksis ning palli Raldost mööda lõi. Jõu ja ilunumrbitega paistsid silma Alvin ja Heins.

Väravad: –

Hoiatused: Alvin Kuuskmäe, Tõnis Lõhmus, Heins Vallimägi

Koosseis: 12-Raldo Täll, 3-Ken Karjane(15-Kenneth Karjane), 7-Andrian Tšeremenin, 16-Siim Kibus, 9-Päärn Volk(11-Egon Kurnim), 32-Tõnis Lõhmus, 4-Alvin Kuuskmäe(6-Heins Vallimägi), 8-Martin Laanus, 21-Indrek Juhanson(23-Andrei Titov), 22-Silver Leetma, 77-Remi Tamm(69-Roger Pärss)

Kasutamata vahetusmängijad: 2-Ain Alev, 14-Indrek Uri

Pealtvaatajaid: 22

Teema → Hooaeg 2011, Liiga

Kommentaarid suletud.