Skip to content

FCS – Tallinna FC Akhtamar 1:5(1:2)

12.04.2011

Silver võttis mängu kokku järgnevalt: “Mõnus esimene mäng, kus vastane näitas korralikku taset. Akhtamari koosseis oli igasuguseid toredaid kujusid täis, alates Jagudinist ja lõpetades põhja käinud keskväljamootori ja endise levadialase Eduard Ratnikoviga. Akhtamar on endale väga korraliku koosseisu kokku ajanud ja jumal tänatud, et esimeses voorus nendega ära mängisime. Koosseis on neil ühtlaselt hea, müts maha.”

“Esimene poolaeg oli suhteliselt okei, jäime lollilt 1:0 taha, viigistasime ja enne lõppu lõid vastased 2:1. Teise poolaja alguses sai Akhtamar pendlast kolmanda, millelel tuli kiirelt ka lisaks neljas ja siis tuli mingi hetk ka viies. Kokkuvõttes suhteliselt rabe mäng, oleks võinud 1-2 tk veel lüüa, 1-2 lolli väravat laskmata jätta, oleks vast seis vähe viisakam. Aga las ta jääda.”

“Ütleme nii, et hooaja eel Ajax II sellise tulemusega võitnud võistkond on kindlasti liiga suurfavoriit, kui mehi suudetakse hoida ja punt enne laiali ei jookse. Pigem võiksid mehed II või III mängida, mitte neljandas niisama lükata.”

Väravad: Silver Leetma

Koosseis: 12-Raldo Täll, 16-Siim Kibus, 36-Veiko Kampura, 7-Andrian Tšeremenin, 34-Ken Karjane, 32-Tõnis Lõhmus, 25-Heins Vallimägi(9-Päärn Volk), 27-Roomet Saadi(11-Egon Kurnim), 8-Alvin Kuuskmäe(21-Kenneth Karjane), 26-Martin Laanus, 22-Silver Leetma(23-Andrei Titov)

Kasutamata vahetusmängijad: 2-Ain Alev

Pealtvaatajaid: 35

Teema → Hooaeg 2011, Liiga

Kommentaarid suletud.